Staat er nog een factuur open? Het werkt vaak effectief om dan eerst telefonisch contact met uw klant op te nemen. Wij zetten 7 tips op een rij om u hierbij te helpen.
Meer lezenStaat er nog een factuur open? Het werkt vaak effectief om dan eerst telefonisch contact met uw klant op te nemen. Wij zetten 7 tips op een rij om u hierbij te helpen.
Meer lezenBetaalt uw klant een factuur niet en wilt u hulp om betaling alsnog voor elkaar te krijgen? Dan kunt u een gerechtsdeurwaarder inschakelen. Deze zal alles in het werk stellen om de openstaande schuld te incasseren. Wilt u weten hoe? Dat leest u hieronder.
Meer lezenAls ondernemer wilt u natuurlijk goed zicht hebben op de financiën. Met een helder overzicht bent u in staat op tijd in te grijpen waar nodig, of juist te zien waar groeikansen liggen. Hoe krijgt u meer zicht op de financiële situatie van uw bedrijf? Wij geven u zes tips.
Meer lezenHeeft u een openstaande factuur die uw debiteur maar niet voldoet? Door in contact met deze debiteur te komen en blijven, voorkomt u zelf vaak dat u een vordering ter incasso uit handen moet geven. Toch kan u te maken krijgen met ingewikkelde, tijdrovende en/of lastige trajecten, waarbij het verstandiger is om uw vordering uit handen te geven. Houd daarbij de volgende zaken in het oog.
Meer lezenBent u ondernemer? Dan is het vast wel eens voorgekomen dat bepaalde klanten niet (op tijd) betalen. Zeker met een mogelijke economische recessie in het vooruitzicht groeit de kans op wanbetaling. Vaak hebben de betreffende debiteuren meerdere schuldeisers, die allemaal nog op hun geld wachten. Legt u beslag, dan kan het gebeuren dat u niet de enige bent. Hoe gaat dat in de praktijk? Wij leggen het u uit.
Meer lezenDe afgelopen jaren ging het ‘goed’ met wanbetaling. Facturen werden steeds vaker op tijd betaald en een incassotraject had vaak succes. Dit jaar is deze positieve trend gekeerd. Ondernemers hebben weer meer te maken met niet-betalende klanten.
Meer lezenHet laatste nieuws, whitepapers en columns over incasso en financiële werving.